Rengashotelli Lohja


Go to content

Toiminta

Vaivaton varastointi renkaillesi.Rengashotelli palvelee sinua ympäri vuoden. Kun renkaiden vaihtoaika lähestyy, soita meille ajoissa ja varaa sinun renkaillesi sopiva alleasennusaika.Vaihdon jälkeen voit jättää renkaasi meille asianmukaiseen säilytykseen, renkaat ovat suojassa auringonvalolta, voimakkaalta keinovalolta, kosteudelta ja liialta lämmöltä.
Renkaiden oikeaoppinen säilytys pidentää niiden käyttöikää ja lisää sinun turvallisuuttasi. Säilytämme renkaasi turvallisissa ja vakuutetuissa tiloissa.

Sinun ei tarvitse kuljettaa renkaita mihinkään, et tarvitse omaa varastointitilaa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muuassa rengashotelli, renkaiden vanteille laitot, tasapainotukset, renkaiden paikkaukset ja allelaitot sekä vanteiden vahaukset.Tarkistamme renkaittesi mahdolliset ulkoiset vauriot, mittaamme kulutuspinnat ja tarkistamme renkaiden ilmanpaineet.

Kuntotarkastuksen yhteydessä otamme sinuun yhteyttä jos korjattavaa ilmenee tai uudet renkaat tulevat ajankohtaiseksi. Jättäessäsi renkaasi meille säilytyksen ne saavat meiltä parhaan mahdollisen kohtelun.


Back to content | Back to main menu